Hovedretter

Eksotisk koldtbord
Småretter/snacks
Menykombinasjoner
Bestillingsside
Desserts
 
 
 
 

 

Hovedretter og vegetariske(MIN. 8 pers)

 

Hovedretter beregnes to ganger servering

**Curry Chicken m/ swahili ris.....................................................kr. 160,-

Mat fra Afrika/India: Gryte med kylling og grønnsaker, krydret med curry masala. Lages med kokos melk eller yoghurt. Serveres med swahili ris (kokt ris med olje eller kokos).

**Ananas Kylling: Smaksfullt kylling (el svin/oksekjøtt) gryte m bla. ananas og paprika

                                                                   kyllingkjøtt.......................................kr. 170,-                        

                                                                   svinekjøtt.........................................kr. 155,-                 

                                                                     oksekjøtt..........................................kr. 180,-

Gryte m kylling bryst biter (el. okse/svin), ananas, paprika og løk. Godt krydret m bla mangochutney . Serveres med kokt ris .

**Delicious kjøttgryte med kjøttbiter (med bein) marinert med løk; kokt med løk, tomat, paprika og hvitløk, Veldig smaksfull.

Priser med:

                                                                    storfekjøtt.......................................kr. 160,-                 

                                                                     lammekjøtt....................................kr. 175,-

 Serveres med ris eller poteter

 

**Smaksfullt fried CurryRis m stekte kyllingovervinger ....kr. 165,-

**Green curry with beef m/ ris...................................................kr. 175,-

Mat fra Thailand: Gryte med storfekjøtt og grønnsaker, krydret med thailandisk green curry og andre thailandisk krydder. Kokt i kokos. Serveres med ris

**Chicken Tandoora ...................................................................kr. 170,-

Mat fra India/Afrika: Kylling marinert med tandoori, yoghurt og chili. Serveres med kokt ris og femkrydret poteter eller vegetables i kokos

**Pilau ris……...................................................................................kr. 160,-

Mat fra Afrika: Retten innholder ris, storfeskjøtt el. kylling, hvitløk, løk og smaksfullt krydder. Serveres med løk/tomat salat, og bønner stuing i kokos eller aloodum (femkrydret poteter).

**Svin i sur-søt saus .....................................................................kr. 130,-

Mat fra Kina/Thailand. Serveres med kokt ris.

**Stir fried kylling/kjøtt ..............................................................kr. 140,-

Mat fra Kina/Thailand. (Chop Suey): I oystersaus og grønnsaker og krydder. Serveres med kokt ris.

**Chilli con carne...........................................................................kr. 120,-

Mat fra Mexiko. Kjøttgryte med bønner , tomat, paprika og krydder. Serveres med kokt ris/poteter

**Spansk Marinert lammegryte...............................................kr. 180,-

Spansk mat: Lam marinert i løk, tomat og krydder. Kokt med forskjellige rotgrønnsaker. Serveres med kokt ris/poteter

**Provence krydret lammegryte.............................................kr. 180,-

Smaksfull lammegryte med lam kokt med løk, poteter, forkjellige rotgrønnsaker og provence krydder. Serveres med poteter el kokt ris.

**Scampi i vegetable currysaus................................................kr. 170,-

Mat fra India/Afrika. Scampi med forskjellige grønnsaker i curry saus og krydder. (med el. uten kokos/yoghurt). Serveres med kokt ris.

Vegetariske retter (MIN 8 pers)

**Vegetable Pilau ris……..............................................................kr. 110,-

Mat fra Afrika: Retten innhold er ris, gulrot, erter, poteter, hvitløk, løk og smaksfult krydder. Serveres med løk/tomat salat, og bønner stuing i kokos.

**Vegetable curry..........................................................................kr. 135,-

Mat fra India/Afrika. Forskjellige grønnsaker i curry saus og krydder. (med el. uten kokos/yoghurt). Serveres med kokt ris.

**Stekte curryRis.............................................................................kr. 110,-

Mat fra Tanzania. smaksfull ris stekt i tomat/løk og curry. Serveres med bønner stuing i kokos eller femkrydret poteter.

**Bønnestuing med swahili ris....................................................kr. 80,-

Mat fra Afrika. Kokte bønner med gulrot og kokos/peanut smør. Serveres med swahili ris (ris kokt i olje eller kokos) eller ugali.

**Femkrydret poteter gryte........................................................kr. 80,-

Mat fra India. Godt krydret potet gryte m løk og tomat. (STERK). Serveres med kokt ris.

**Vegetabilsk gryte......................................................................kr. 140,-

Fransk :(Ratatouluille) - innh. bl.a. løk, paprikas, squash, auberigine, (hvitløk), tomat. Stekt i god olje og krydret.

Serveres med kokt ris/poteter

OBS: Ønskes kuvert brød m. smør, eller chapati o.l er det et tillegg på kr. 10,- pr. pers

Prisene for 4 - 7 pers; (unntatt snacks/forrett);

+ 25% av grunnpris

 


 

Tilbake til hovedsiden