Hovedretter

Eksotisk koldtbord
Småretter/snacks
Menykombinasjoner
Bestillingsside
 
 
 
 
 

 

Menykombinasjoner

 

Meny 1-5 er kombinasjon av to varm retter

Meny 6 er kombinasjon av koldtbord/varm mat

 

Meny 1 

Curry Chicken m/ swahili ris:

Mat fra Tanzania (Øst-Afrika)/India: Gryte med kylling og grønnsaker, krydret med curry masala. Lages med kokos melk eller yoghurt. Serveres med swahili ris (kokt ris m. olje el. kokos).

              eller fried curryris m stekte kylling/kjøtt

Stir fried kylling/kjøtt

Mat fra Kina/Thailand. (Chop Suey): I oystersaus og grønnsaker og krydder. Serveres med kokt ris.

                 eller svin i sur-søt saus                                             

kr 165

 

Meny 2

Chilli con carne:

Mat fra Mexico : Kjøttgryte med bønner, tomat, paprika og meksikansk krydder. Serveres med kokt ris

Svin i sur-søt saus eller chop suey

Mat fra Kina/Thailand.: Serveres med kokt ris. 

kr 150

 

Meny 3

Pilau ris:

Mat fra Tanzania (Øst-Afrika): Retten innhold er ris, storfeskjøtt el kylling, løk og krydder. Serveres med løk/tomat salat, og bønner stuing i kokos.

Curry Chicken m/ swahili ris:

Mat fra Tanzania (øst-afrika)/India: Gryte med kylling og grønnsaker, kryddret med curry masala. Lages med kokos melk eller yoghurt. Serveres med swahili ris (kokt ris m. olje el. kokos).                          

                                           eller smaksfull kylling (eller svin/oksekjøtt) gryte m bla ananas, m ris

kr 175

 

Meny 4

Green curry with beef

Mat fra Thailand: Gryterett m storfekjøtt og grønnsaker og thailandisk krydder, kokt i kokos. Serveres med kokt ris

Tandoori Chicken

Mat fra India: Kylling marinert med tandoori, yoghurt og chili, og krydret . Serveres med femkrydret poteter og swahili ris (kokt ris med olje eller kokos).

          eller curry chicken m/ris (se meny1)                               

kr 185

 

Meny 5 (Vegetar)

Fem krydret poteter

Indisk mat: Godt krydret potetgryte m løk og tomat. Serverers m ris

Vegetable curry

Afrikansk/Indisk: Forskjellige grønnsaker i curry saus og krydder (med kokos og yoghurt). Serveres med kokt ris                                        

                                           eller stekte curry ris

kr 135

 

Meny 6

Koldbord:

Meat samosas m/saus

Fish chops (katlesi) m/saus

Jackfrukt m/ ost

Varm mat

6A: Vegetable curry eller fransk vegetargryte m/ ris  el. stekte curryris                    

kr. 185

6B: Svin i sursøt saus eller chopsuey m/ ris  

kr. 205

6C: Curry chicken m/ ris   eller smaksfullt kylling gryte m ananas, paprika; m ris

kr. 225

6D: Lammegryte m ris, eller pilauris m/ tilbehører, eller greencurry beef m ris

kr. 240

 

 

OBS: Ønskes kuvert brød m. smør, eller chapati o.l er det et tillegg på kr. 10,- pr. pers

 

 

Tilbake til hovedsiden